Lähihoitaja - Loimaan kaupunki

Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen kehitysvammahuoltoon haetaan 11.8.2021 klo 15.00 mennessä

kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpisteenä toimii Loimaan kaupungin ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava Tammikoti, joka tarjoaa kodin 17 kehitysvammaiselle aikuiselle.

Työntekijän työtehtäviin kuuluu perushoidollisten tehtävien lisäksi asukkaiden tukeminen, auttaminen ja ohjaaminen toimimaan arjessa mahdollisimman omatoimisesti. Eduksi katsomme kehitysvamma-alan työkokemuksen, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, kuntouttavan työotteen mukaisen työskentelyn sekä kiinnostuksen osallistua työn ja toiminnan kehittämiseen. Meille tärkeää on asiakkaan hyvän elämän mahdollistaminen, itsemääräämisoikeuden toteutumisen tukeminen, turvallinen arki sekä asiakkaan hyvä hoito. Työ on kolmivuorotyötä.

Perehdytämme sinut tehtäviin ja työpaikan menettelytapoihin. Tarjoamme sinulle työstään innostuneen ja kehitysvammaisuuteen perehtyneen tiimin tuen. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta kehitysvammaisten henkilöiden kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta, aktiivisuutta ja joustavuutta työyhteisön jäsenenä sekä itsenäistä, kehittämismyönteistä työotetta.

Työntekijältä vaaditaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2015 8 § mukainen pätevyys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työ alkaa 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään viikolla 33.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Isotalo, 02 761 2151, paivi.isotalo@loimaa.fi (16.7.2021 saakka), Tuire Äikää, 02 761 2163, tuire.aikaa@loimaa.fi (19.7. alkaen)

Lisätietoja

Loimaan kaupunki, Tammikoti

Loimaa nyt ja ennen Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa

Sinulle suositellut työpaikat