Lähihoitaja - Kangasalan kaupunki

Etsimme juuri sinua!

Tervetuloa lähihoitajaksi Kangasalan kaupungin ammattilaisten joukkoon perusterveydenhuollon 64 paikkaiselle osastolle. Työ on kolmivuorotyötä.

Toimimme erikoissairaanhoidon jatkohoitopaikkana, sekä vastaamme oman alueen päivystyspotilaiden perusterveydenhuollon kysyntään. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä ja pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti. Tiimit ovat jakautuneet kuntoutus, akuutti ja saattohoito/akuutti tiimeihin. Työskentelemme vastuuhoitaja toimintamallilla ja lähihoitajien lääkeosaaminen on laaja-alaisesti käytössä. Vastuuseesi kuuluu myös lääkärinkierroille osallistuminen.

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta. Joustavuus ja hyvä paineen sietokyky ovat plussaa, koska tilanteet vaihtuvat nopeasti osastolla. Aktiivisuus uuden tiedon hankintaan ja oman työn kehittäminen ovat sinulle tärkeitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Osastolla on 56 työhönsä sitoutunutta ammattilaista. Et työskentele koskaan yksin.

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava työ välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista ja tyhy toimintaa järjestetään kaupungin toimesta. Kangasalta on hyvät kulkuyhteydet ja jos omalla autolla kulkee, ilmaista parkkitilaa löytyy työpaikan pihalta. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa. Koeaika työssä on 6 kk.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot osastonhoitajan sijainen Mika Äijö 044-4314918

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat