Lähihoitaja - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki etsii lähihoitajia kolmeen sijaisuuteen Pohjan kotihoitoon

Sinä terveydenhuollon ammattilainen, joka kaipaat uusia haasteita, tykkäät vaihtelevista työtehtävistä ja osaamisesi kehittämisestä sekä viihdyt ikäihmisten hoitotyön parissa - tervetuloa kotihoitoon!

Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajia kolmeen pidempään sijaisuuteen Pohjan kotihoitoon. Tehtäviisi lähihoitajana kuuluu ikäihmisten, liikuntarajoitteisten ja pitkäaikaissairaiden kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito sekä sairaanhoito heidän omassa kodissaan. Palvelemme asiakkaitamme heidän omalla äidinkielellään, joka pääsääntöisesti on ruotsi. Tuet asiakkaiden toimintakykyä, jotta he voivat olla kotonaan elämänsä loppuun asti. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat perushoito, hoitosuunnitelmien laatiminen, haavanhoito, laboratorionäytteiden ottaminen, injektioiden antaminen sekä yhteistyö asiakkaiden, omaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työskentelemme asiakkaiden kodeissa, joten työssä tulee osata ottaa ihmiset huomioon yksilöllisesti ja kunnioittaa heidän toiveitaan. Raasepori on alueena laaja, joten ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätöntä.

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta, kuntouttavaa hoitotyötä ja antaa asiakkaalle mahdollisuus asua kotona elämän loppuun asti.

Työssä menestyminen edellyttää:
- lähihoitajan tutkintoa
- vastuullista ja itsenäistä työotetta
- osaamista kuntouttavasta hoitotyöstä ikäihmisten parissa
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää suomen- ja ruotsin kielen taitoa

Arvostamme:
- työkokemusta ikäihmisten parissa
- positiivista asennetta
- kykyä oppia uutta

Tarjoamme sinulle:
- merkityksellisen työn
- kokoaikaisen työpaikan hyvässä tiimissä
- monipuoliset työtehtävät
- mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti koulutusten avulla
- esimiehen ja tiimin tuen

Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista (LOP suoritettu). Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa iloiseen tiimiimme!

Lisätietoja antaa aluevastaava Suvi Vyyryläinen, puh. 019 289 3302.

Hakuaika pidennetään, aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 375093. Hakuaika päättyy 17.8.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa aluevastaava Suvi Vyyryläinen, puh. 019 289 3302.

Lisätietoja

Kotihoito

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat