Lähihoitaja - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akselin kotihoitoon haetaan lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 16.8.2021-31.12.2021 Sijaisuus jatkuu mahdollisesti myös tästä eteenpäin.

Perusturvakuntayhtymä Akselin alueen kotihoito tuottaa pääsääntöisesti ikääntyneille henkilöille palvelutarpeen arviointiin perustuvia kotiin annettavia kotihoidon palveluita sekä tukipalveluita. Asiakastyö toteutetaan kuntouttavan hoitotyön otteella ja -periaatteilla.

Kotihoidossa lähihoitajan tehtävä on monipuolinen ja voit käyttää osaamistasi laajasti tai tulla oppimaan uutta. Työ edellyttää reipasta asennetta, itsenäistä päätöksentekokykyä sekä valmiutta muuttuviin olosuhteisiin. Asiakastyötäsi tukemassa sinulla on koko kotihoidon moniammatillinen työyhteisö. Lisäksi konsultoimme tarvittaessa muita organisaation sisäisiä ja ulkopuolisia toimijoita.

Kotihoitotyö on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Käytämme työvuorosuunnittelussa työaika-autonomiaa.

Kelpoisuus lähihoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Hakijalta edellytetään B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja

https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotona-asumista-tukevat-palvelut/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Vesterinen
vs. Vastaava Sairaanhoitaja
Kotihoito ja kotikuntoutustiimi
p.044-4357 589
hanna.vesterinen@soteakseli.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Ikäihmisten palvelujen palvelulinja, Kotihoito I

https://www.soteakseli.fi/


Osoite: Kotihoito, Vehmaantie 111, 2.krs., 23100 Mynämäki, 23100 Mynämäki

Sinulle suositellut työpaikat