Lähihoitaja - Raaseporin kaupunki

LÄHIHOITAJAN TOIMI KOTIUTUSTIIMISSÄ

Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajaa kotiutustiimiin.

Pidätkö itsenäisestä työskentelystä ja haasteista? Onko asiakkaan kotona asumisen tukeminen sinulle tärkeää? Mikäli nämä kuvaukset sopivat sinuun, meillä saattaa olla juuri sinulle työpaikka tarjolla. Kotiutustiimin lähihoitaja osallistuu sairaalasta tai vuodeosastolta kotiutuvien asiakkaiden hoidon ja hoivan suunnitteluun ja tekee hoiva- ja hoitokäyntejä asiakkaiden luona.

Kelpoisuusvaatimukset: Rekisteröity lähihoitaja, joka on kiinnostunut ja jolla on kokemusta vanhuspalveluista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää molempien kotimaisten kielten taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus vaaditaan.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 § mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Margaretha Schrey, puh. 019-289 3287.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 382865. Hakuaika päättyy 20.09.2021 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Margaretha Schrey, puh. 019-289 3287.

Lisätietoja

Vanhuspalvelu

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat