Lähihoitaja - Kolarin kunta

Kolarin kunta hakee määräaikaista lähihoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen ajalle 15.7.2021 - 24.2.2022. Sijaisuus mahdollisesti jatkuu. Sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Palvelukoti Tanna. Kolarissa kehitetään hoivan kokonaisuutta, joten toimeen valittavalta edellytetään työskentelyä tarvittaessa myös muissa Kolarin kunnan palveluyksiköissä. Rekrytointilisä on 100 €/kk kuusi kuukautta.

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa? Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Kelpoisuutena sijaisuuteen on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Haku on käynnissä, joten nyt on aika toimia!

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikka täytetään heti, kun löytyy sopiva hakija.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Seija Jaako, Palvelukoti Tannan vastaava, puh 040 489 5060, seija.jaako@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut, Palvelukoti Tanna

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Sairaalantie 2, 95900 Kolari

Sinulle suositellut työpaikat