Lähihoitaja - Pielaveden kunta

Haemme lähihoitajaa perhevapaan sijaisuuteen Ilonakotiin. Ilonakoti on 15 paikkainen intervalliyksikkö, jossa hoidetaan lyhytaikaishoitoa tarvitsevia ikäihmisiä. Ilonakodin ensisijainen tehtävä on turvata omaishoitajien lakisääteisten lomien toteutuminen ja omaishoitajien jaksamisen tukeminen. Lisäksi Ilonakoti toimii tarvittaessa kuntouttavana yksikkönä terveysaseman akuuttihoitojakson ja kotiin siirtymisen välissä.

Arvostamme kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä tunnollista ja iloista asennetta hoitotyöhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (ne voi suorittaa myös työsuhteen alussa Ilonakodissa) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on kolmivuorotyötä.
Palkkaus määräytyy KVTES:n ja TVA:n mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu toukokuun 2022 loppuun saakka, sekä mahdollisesti myös pidempään.

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi
https://www.pielavesi.fi/fi/Sujuva-arki/Sosiaalipalvelut/Ikaantyneiden-palvelut/Asumispalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ilonakodin sairaanhoitaja Mirka Parviainen, Puh. 040 5593 998,
mirka.parviainen@pielavesi.fi
Asumispalvelujen lähiesimies Kirsi Rajasuo, Puh. 040 4894 204, kirsi.rajasuo@pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Leskinen, Puh. 040 4894 823, minna.leskinen@pielavesi.fi

Lisätietoja

Asumispalvelut, Ilonakoti

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4400 asukasta.

Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.

Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n. 1500. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.

Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.


Osoite: Kontiotie 1, 72400 Pielavesi

Sinulle suositellut työpaikat