Lähihoitaja - Konneveden kunta

Haemme lähi- tai perushoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Konneveden kunnan vanhuspalveluihin. Alkusijoituspaikkana on tehostettu palveluasuminen. Vanhuspalvelut koostuvat lisäksi kotihoidosta ja varahenkilöstöstä. Vanhuspalveluissa lähihoitaja huolehtii ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoivasta sekä toimii osana moniammatillista työyhteisöä.
Etsimme asiakaslähtöistä, hyvät tiimitaidot hallitsevaa ja ikääntyneiden palveluista kiinnostunutta henkilöä, jolla on hyvät taidot asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen, halukas sitoutumaan omahoitajuuteen sekä innostunut kehittämään ikäihmisten osallisuutta ja virikkeellistä asumista tukevaa toimintaa.
Kelpoisuusvaatimuksena hoitajan tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen rekisteröinti (Valvira). Lisäksi hakijalla tulee olla voimassa olevat lääkeluvat (LoveLOP, PKV, GER1 ja GER2). Tarvittavat lääkeluvat voi suorittaa myös tehtävän alussa. Lisäksi edellytämme hygieniapassia ja tartuntatautilain 1227/2016 (48§) mukaista rokotussuojaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työaika on 38,25h/viikko (jaksotyö). Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus ja työehdot SOTE-sopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Konneveden kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.konnevesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Heli Lehtinen, p. 040-579 0652, heli.lehtinen@konnevesi.fi

Lisätietoja

Konneveden kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Maijankuja 2, 44300 Konnevesi

Sinulle suositellut työpaikat