Lähihoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Etsimme innokasta lähihoitajaa joukkoomme! Oletko sinä henkilö joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot, huumorin ja kiitettävän asenteen ikäihmisiä kohtaan? Osaat tai haluat opetella hyödyntämään hoitotyössä nykyteknologiaa? Pystyt asettumaan hoidettavan rooliin ja sitä kautta asennoitua laadukkaaseen hoitotyöhön kunnioittaen jokaista asukasta? Yksikössämme korostuu jokaisen asukkaan kohdalla elämän makuinen elämä aina loppuun saakka. Odotamme Sinulta itse- ja tiimiohjautuvuustaitoja sekä halua kehittää itseäsi mm. työkierron kautta. Sijoituspaikka voi olla Onnimanni tai Aurinkokartano.

Lähihoitajan tutkinto, myös lähihoitajaopiskelijat huomioidaan. Lakisääteiset rokotukset. Validaatio teoiksi koulutus katsotaan eduksi.

Sitoutuminen 3.vuorotyöhön. Kuntayhtymän linjaamat lääkeluvat tulee suorittaa 1 kk:n sisällä valinnasta.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/yla-savon-sote-kuntayhtyma/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesihenkilö Riikka Hujanen, 0408302613,
riikka.hujanen@ylasavonsote.fi (yhteydenotot ma-pe)

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Iisalmi, Palvelukeskus Onnimanni

Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata, pysyvää sekä aidosti merkityksellistä työtä asiakkaidemme eri elämäntilanteita auttaen ja tukien. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamamme ratkaisut ovat valtakunnan kärkiluokkaa esimerkiksi etävastaanottopalveluissa. Työnantajana tarjoamme joustavat mahdollisuudet tehdä etätyötä ja liikkuva työaika helpottaa työntekijöidemme arjen suunnittelua. Henkilöstöetuina tarjoamme lisäksi myös ePassin, liikkuvan työn sekä työnkierron ja sujuvat uraetenemisen mahdollisuudet suuressa organisaatiossamme. Työskentelemme neljän eri kunnan alueella, Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on suurin voimavaramme, jota tuemme työhyvinvoinnista huolta pitämällä sekä esimerkiksi koulutuksen täydentämisestä tukemalla. Suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista ja töitä teemme 100 % asenteella ja koko sydämellämme


Osoite: Lepokankaantie 8 C, 74130 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat