Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Ensisijainen sijoituspaikka on Pohjoinen kotihoito, Moision tiimi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Nyt etsimme joukkoomme hoitajaa, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Hoitajan tehtävässä tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti vanhukset, mutta myös vammaiset ja muut avun tarvitsijat.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä, joka pitävät itsenäisestä työstä ja on valmis ottamaan vastuuta omahoitajuuden näkökulmasta asiakastyöstä. Kehitysmyönteisyys, tietotekniset -taidot ja asiakaslähtöisyys luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä, voimassa olevaa hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus 2296,10€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Mervi Keurulainen, puh. 02 772 6112 tai mervi.keurulainen@salo.fi

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, Pohjoinen kotihoito. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 22.10.2021 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Mervi Keurulainen, puh. 02 772 6112 tai mervi.keurulainen@salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Pohjoinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat