Hulvelan senioriasumisen tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Yhteisöllisellä asumisella pyrimme vähentämään asiakkaan yksinäisyyttä. Palvelut kohdentuvat ensisijaisesti paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoistaan kotona ilman apua. Senioriasuntoja on yhteensä 92kpl ja ne sijaitsevat Hulvelan seniorikorttelissa, et tarvitse työssäsi autoa. Olethan innostunut kehittämään tätä uutta asumismuotoa yhdessä asiakkaiden, omaisten ja työkavereiden kanssa.
Löydät meidät myös Instagramista hulvelan_seniorikortteli.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto tai aikaisempi vastaava pätevyys.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Raision kaupunki järjestää henkilökunnalle koulutuksia keskitetysti sekä kannustaa omaehtoiseen opiskeluun. Lisäksi kaupungissa toimii virkistystoimikunta, joka järjestää koko henkilöstölle erilaista liikunnallista toimintaa sekä retkiä ja tapahtumia. Uintikeskus Ulpukassa on mahdollisuus käydä uimassa vähintään kerran viikossa ilmaiseksi.

Tervetuloa Hulvelaan!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aoh Mari Järvinen p. 044 7971 153 tai mari.jarvinen@raisio.fi
Oh Satu Jätinvuori p. 044 7971 262 tai satu.jatinvuori@raisio.fi

Lisätietoja

Hulvelan senioriasuminen

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 1 400 ammattilaista.


Osoite: Hulvelankatu 20, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat