Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana 7.12.2021 alkaen lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Tehtävän suorittamispaikkana on koko Salon kaupungin kotihoidon alue, ensisijainen sijoituspaikka on Itäinen kotihoito.

Lähihoitaja työskentelee yhtenä tiimin jäsenenä. Lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti ikäihmiset, mutta myös päihde- ja mielenterveyskuntoutujat sekä muut avun tarvitsijat.

Etsimme kuntouttavasta työtavasta, asiakaslähtöisyydestä ja omahoitajuudesta innostunutta sekä kehitysmyönteistä ja yhteistyökykyistä henkilöä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2296,10 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Työaika 38,25/vko, yleistyöaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pahkan tiimin tiiminvastaava Taina Tuominen p. 044 772 6390, taina.tuominen@salo.fi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen kuntarekry.fi -sivustolla. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, itäinen kotihoito. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 28.10.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiiminvastaava Taina Tuominen p. 044 772 6390, taina.tuominen@salo.fi.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Itäinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat