test

Sinulle upea, positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva lähihoitaja, olisi Janakkalan sairaalassa tarjolla määräaikainen työsuhde ajalle 3.1.-25.4.2022. Tule tekemään merkityksellistä työtä kuntalaisten hyväksi yhdessä mahtavan työyhteisön kanssa!

Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi ja hoitotyössä tukenasi on nimetty mentori sekä palvelukoordinaattori. Tarjoamme lisäksi niin työyhteisön kuin esimiehenkin tuen työllesi. Käyttöösi saat sähköisen perehdytysmateriaalin ja työvuoroihisi pääset vaikuttamaan sähköisessä yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa. Me Janakkalan sairaalassa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä ja otamme käyttöön sähköisiä palveluja potilaslähtöisesti sekä osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin.

Sairaalassamme on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa. Meidän kanssamme pääset työskentelemään Kanta-Hämeen uusimmassa terveyskeskussairaalassa. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja avarat työskentelytilat sekä osaavat ja iloiset kollegat tiimityön tueksi.

Sinulta toivomme potilasta sekä työtoveria arvostavaa positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä eli hyviä työelämätaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Lähihoitajana hallitset voimavaralähtöisen hoitotyön sekä kykenet hallitsemaan terveyskeskussairaalan lähihoitajan vastuullisen työkentän osana moniammatillista joukkoamme.

Tehtävään valittavalta edellytämme lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa (asetuksen 564/1994 mukainen pätevyys) ja Valviraan rekisteröitymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2186,86 €/ kk ja erillislisä kolmivuorotyöstä 30,96 €/ kk.

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 19.12.2021 klo 24.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi/palvelut/terveys/sairaala/
http://www.facebook.com/Janakkalanterveystoimi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sinulle antaa palvelupäällikkö Sari Jalonen 03 680 1411

Lisätietoja

Janakkalan sairaala

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailankuja 6 A, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat