test
Lähihoitaja - Pielaveden kunta

Pielaveden ikäihmisten palveluissa on haettavana
2 LÄHIHOITAJAN TOIMEA, ensisijainen sijoituspaikka on tehostetun palveluasumisen yksikkö Pielakoti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Pielakoti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa hoivaa ikäihmisille ja tärkein tehtävämme on asukkaiden yksilöllinen ja laadukas hoito ja huolenpito. Toimintaamme ohjaavat asukkaan tarpeet ja toiveet.
Arvostamme kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä tunnollista ja iloista asennetta hoitotyöhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on kolmivuorotyötä.
Palkkaus määräytyy SOTE- sopimuksen ja TVA:n mukaan. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Pielaveden kunta on savuton työpaikka.

https://www.youtube.com/watch?v=UMlYbS34dzw

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi
https://www.pielavesi.fi/fi/Sujuva-arki/Sosiaalipalvelut/Ikaantyneiden-palvelut/Asumispalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen lähiesimies Kirsi Rajasuo, Puh. 040 4894 204, kirsi.rajasuo@pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Leskinen, Puh. 040 4894 823, minna.leskinen@pielavesi.fi

Lisätietoja

Pielakoti

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4300 asukasta.

Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.

Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n. 1500. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.

Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.


Osoite: Savikontie 17, 72400 Pielavesi

Sinulle suositellut työpaikat