test
Lähihoitaja - Kolarin kunta

Kolari on vireä 4000 asukkaan kunta väylän varressa seitsemän tunturin sylissä. Täältä löydät kahdeksan vuodenaikaa, jotka jokainen tarjoavat omat erityislaatuiset elämyksensä.

Haemme kotihoitoon kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Meille ikäihmiset ovat rakkaita ja läheisiä. Heidät hoidetaan yksilöllisesti, aikaa antaen ja tutuksi tullen. Tarvitsemme joukkoomme sinua sydämellinen, yhteistyökykyinen ja luotettava lähihoitaja. Meiltä saat mukavat työkaverit ja tiiviin työyhteisön pienen tiimin jäsenenä.

Kelpoisuutena toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Rekrytointilisä on 100 €/kk kuuden kuukauden ajan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon vastaava Anne Helske, puh. 040 489 5381, anne.helske@kolari.fi
vs. kotihoidon vastaava Suvi Väisänen, puh. 040 489 5339, suvi.vaisanen@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat