test
Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Olemme saaneet lisämäärärahaa lain mukaisen hoitajamitoituksen varmistamiseksi Kirkkonummen kunnan ikäihmisten palveluissa! Saamme siis nyt vielä kolme innokasta lähihoitajaa jo olemassa olevien toimeliaiden joukkojemme vahvistuksiksi Palvelutalolla (2) ja hoivakoti Lehmuskartanossa (1).

Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Molemmat työyksiköt sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kirkkonummen kunnan Palvelutalo tarjoaa pitkäaikaista asumista ikäihmisille. Palvelutalon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti joko palveluasunnoilla tai pienissä ryhmäkodeissamme.

Hoivakoti Lehmuskartano tarjoaa pitkäaikaisasumista sekä lyhytaikaisia hoitojaksoja. Asukkaamme ovat ihastuttavia ikäihmisiä, ja pääset halutessasi kokeilemaan ja kasvattamaan ammattitaitoasi monipuolisesti.

Lähihoitajan työssä ikäihmisten parissa tulisi sekä suullisen että kirjallisen suomen kielen taitosi olla sujuvaa. Arvostamme työyhteisötaitoja ja innostunutta työotetta. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt hyvästä havainnointikyvystä ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Tehtävää täytettäessä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit esittää haastattelun yhteydessä. Hakemuksessasi voit kertoa, jos olet erityisesti kiinnostunut jommastakummasta työyksiköstä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää, sillä täytämme paikkoja heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Hakemukset toimitetaan 31.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 396569).

Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/palvelutalo ja https://www.kirkkonummi.fi/lehmuskartano

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Palvelutalossa antaa palvelupäällikkö Heini Askola puh. 050 327 3680 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Lisätietoja Lehmuskartanossa antaa palvelupäällikkö Linda Westerberg puh. 050 577 4751 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat