test

Salon kaupungin terveyspalveluissa haettavana lähihoitajan työsuhde 1.1.2022 alkaen

Ensisijainen sijoittuminen on terveyskeskussairaalan osastolla 2.

Terveyskeskussairaalaan kuuluu kolme osastoa, ja osastolla 2 on 45 potilaspaikkaa. Osasto on profiloitunut tules -potilaiden hoitoon. Osastolla on saattohoitosolu ja lisäksi hoidetaan moniammatillisesti kaikkien erikoisalojen aikuisia ja ikääntyneitä salolaisia potilaita. Työ osastolla on kolmivuorotyötä.

Työhösi kuuluvat monipuoliset, mielenkiintoiset ja vastuulliset lähihoitajan tehtävät terveyskeskussairaalan osastolla 2. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, motivoivaa asennetta kuntouttavaan hoitotyöhön, monipuolisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Tehtävän edellyttämät LOVe -osiot tulee olla suoritettuna tai suorittaa sopimuksen mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on 2296,10 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6kk jälkeen maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteessa noudatetaan enintään 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sirkku Riikonen puh. 044 7723723 sirkku.riikonen@salo.fi tai ylihoitaja Päivi Laaksonen puh. 044 7723014 paivi.laaksonen@salo.fi.

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/ kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä Hakemus/ lähihoitaja, tk-sairaala. Kaikki hakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 7.12.2021 klo 12, haastattelut pidetään 10. ja 13.12.2021.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sirkku Riikonen puh. 044 7723723 sirkku.riikonen@salo.fi tai ylihoitaja Päivi Laaksonen puh. 044 7723014 paivi.laaksonen@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Sairaalapalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat