test

Haemme lähihoitajaa Salon kaupungin kotihoitoon Kuupe-tiimiin hoitajien vuosilomasijaisuuksien tekijäksi 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaisesti. Sijaisuuden kesto on nyt toukokuun loppuun ja mahdollisesti jatkuu kesän yli pidempäänkin.

Nyt etsimme joukkoomme hoitajaa, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman. Olet osa tiimiämme ja osallistut kanssamme toteuttamaan arjesta sujuvaa.

Hoitajan tehtävässä tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti vanhukset, mutta myös vammaiset ja muut avun tarvitsijat.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä, joka pitää itsenäisestä työstä ja on valmis ottamaan vastuuta omahoitajuuden näkökulmasta asiakastyöstä. Kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys ja tietotekniset taidot luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä, voimassa olevaa hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus on 2296,10€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Teija Lehtiranta, puh. 02 772 6113 tai teija.lehtiranta@salo.fi

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja ma., Pohjoinen kotihoito. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 7.12.2021 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiiminvastaava Teija Lehtiranta, puh. 02 772 6113 tai teija.lehtiranta@salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Pohjoinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat