Lähihoitaja (4) - Lohjan kaupunki

Lähihoitaja (4) - Lohjan kaupunki

Lohjan kaupunki hakee Hyvinvointi toimialalle Ikääntyneiden palveluiden kotihoidon varahenkilöstöön kolmea (3) lähihoitajaa ja kotihoidon resurssipooliin yhtä (1) lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Kotihoidossa toimiva varahenkilö paikkaa kotihoidon alueilla suunnitelmallisia poissaoloja ja sijoittuminen alueille on pidempiaikainen. Resurssipoolin tehtävä on liikkuvampi ja työpiste voi vaihtua päivittäin. Työnkuvaan voi kuulua myös työnjärjestelyä kotihoidon Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Työnjärjestelyä on syksystä 2019 alkaen myös viikonloppuisin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn moniammatillisissa tiimeissä.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä useassa eri yksikössä. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme kokemusta vanhustyöstä, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan hakijalle eduksi, tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005) .

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut tehtäviin tapahtuvat 27.6. klo 14.15-16 välillä ja 28.6. klo 13-15 välillä.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi
Palvelupäällikkö Päivi Degerholm puh. 050 357 4534, paivi.degerholm@lohja.fi
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.
Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 24.6.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-160-19. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Ikääntyneiden palvelut
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan