test

Lähihoitaja (4), Resurssihallinnan palvelut

Hakuaika päättyy  7.12.2023 14:00

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön lähihoitajana toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Sinulla on mahdollisuus tutustua eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi.

Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajia (4), jotka ovat innostuneita työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan. Tulisit työskentelemään eteläisellä alueella varahenkilöstössä, jonka tiimiin kuuluu yhteensä 30 muuta työntekijää.
Kotiyksikköinä ovat Palvelukeskus Kotokartano Ilmajoki (1), Ilmajoen kotihoito (1), Kurikan akuuttiyksikkö (1) sekä Könninkoto - Niittykoti Ilmajoki (1).

Huomioimme kotiyksikkö toiveesi ja laitathan sen hakemukseesi.
Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinulta sote-alojen digiosaamista. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa työsuhteen alussa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorotkin ovat mahdollisia riippuen työyksiköstä. Edellytämme ajokorttia ja autoa varahenkilöille.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava alan aikaisempi ammatillinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Huomioimme haussa loppuvaiheen opiskelijat pätevien hakijoiden puuttuessa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkan lisäksi varahenkilöt saavat tehtäväkohtaisen kiertolisän. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

palveluvastaava Päivi Ropponen
p.044 452 5578
paivi.ropponen@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Tutustu työnantajaan