test
Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) psykososiaaliset palvelut - tulosalueella on haettavana erityisryhmien (mielenterveys- ja päihde) tulosyksikköön

Kaksi LÄHIHOITAJAN tointa

Toimien alkusijoituspaikat ovat psykiatrisessa kotikuntoutuksessa, Alavieska-Ylivieska alueella. Alkusijoituspaikkaa voidaan muuttaa työsuhteen aikana asiakastarpeiden ja toiminnan muutosten mukaan.

Psykiatrisen kotikuntoutuksen lähihoitajan työtehtäviin kuuluu itsenäinen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa tehtävä asiakastyö moniammatillisen tiimin tuella. Omatyöntekijä vastaa käytännössä asiakkaiden kuntoutus- ja palvelusuunnitelmien laadinnasta, toteutumisen edistämistä, seurannasta sekä arvioinnista. Kotikuntoutuksen tiimiin kuuluvat lähihoitajien lisäksi osastonhoitaja ja sairaanhoitaja. Työ on kaksivuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa.

Hakijalta edellytämme vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja, kykyä toimia yksin asiakkaan kanssa kotiolosuhteissa sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä, asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen. Arvostamme hakijoiden kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Kotikuntoutuksessa vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksina lähihoitajan toimiin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2mom.) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§ 2mom.) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Ensisijaisena suuntautumisvaihtoehtona on mielenterveys- ja päihdetyö. Aikaisempi työkokemus nuorten aikuisten parissa ja ryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Toimien hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin toimitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Toimet täytetään 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) ma 31.1.2022 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:

- Osastonhoitaja Anne Tavasti p.040 635 5290
- Palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Tavasti p. 040 635 5290, Terhi Manni p. 044 419 532, sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Psykososiaaliset palvelut

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio järjestää hyvinvointi- ja terveyspalvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille Pohjois-Pohjanmaalla. Väestöpohja Kallion alueella on n. 33000 asukasta.


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat