test
Lähihoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Miksi hakisit Saarikan varahenkilöstöön? Näin kaksi varahenkilöstön lähihoitajaa kuvailee työtään:
Hyviä puolia ovat työn ja työskentely-ympäristön vaihtelevuus. Asiakkaita lapsista vanhuksiin. Toimenkuva on todella monipuolinen, saa tehdä lähes kaikkea, mitä lähihoitajana on valtuudet tehdä. Kehumisen arvoista on myös hyvä, kannustava työporukka sekä esimies. Varmaan etuja on myös se, että listoissa on eri tavalla joustamisen varaa ja sijaa toiveille, kuin yhdessä yksikössä työskennellessä...Ja se, että varahenkilöstössä luot suhteita eri yksiköihin, niin yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Varahenkilöstössä oppii näkemään ja ymmärtämään laajemmin hoitokuvioita ja hoitamaan todellakin kokonaisvaltaisesti ihmistä. Esimies on koulutusmyönteinen.
Haemme siis Saarikan varahenkilöstöön vakituista lähihoitajaa, joka kaipaa työssään vaihtelua ja monipuolisuutta. Huippuporukassamme voit kehittyä huipputekijäksi - ellet sellainen jo ole. Monipuolinen työnkuva antaa hyvän lähtökohdan työskennellä tulevalla Keski-Suomen hyvinvointialueella. Joustavuus toimii varahenkilöstössä molemmin puolin. Halutessasi voit mm. liittyä työaikapankkiin, joka tuo tukee työn ja siviilielämän yhteensovittamista.
Ajokortti ja käytössä oleva auto ovat työn tekemisen perusedellytys. Arvostamme omatoimisuutta, aktiivisuutta ja yhteistyökykyä sekä kiinnostusta myös kotihoidossa työskentelyyn. Saarikka työnantajana tarjoaa liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä kilpailukykyisen palkan, johon varahenkilöstössä pystyy myös itse aktiivisuudella ja avoimuudella vaikuttamaan.
Rokotukset ja lääkeluvat edellytetään mutta tarvittaessa voit ne toki laittaa kuntoon heti työsuhteen alussa. Neljän kuukauden koeaika antaa molemmin puolin mahdollisuuden varmistaa, että on oikeassa paikassa töissä.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Timo Itäpuisto, puh. 044 711 4557, sposti. timo.itapuisto@saarikka.fi

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Hallinto ja toimistopalvelut, Varahenkilöstö

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 650 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä omasta hyvinvoinnista huolehtimisen tueksi. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.


Osoite: Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sivulantie 11, 43101 Saarijärvi

Sinulle suositellut työpaikat