test
Lähihoitaja - Pöytyän kunta

Pöytyän kunnan ikäihmisten palveluissa on avoinna kaksi lähihoitajan määräaikaista perhevapaan sijaisuutta.

Avoinna olevat lähihoitajan sijaisuudet ovat sijaispoolissa. Avoinna olevissa sijaisuuksissa lähihoitajat toimivat kotihoidon resurssihenkilökuntana ja työskentelykenttänä toimii Pöytyän kunnan kotihoidon tiimit.

Etsimme vanhustyöstä kiinnostunuttaja kehittämismyönteistä lähihoitajaa.
Edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja reipasta työasennetta. Ajokortti kotihoidon työssä on välttämätön. Työssä on mahdollista käyttää työnantajan ajoneuvoja työajoissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä laadukkaita vanhuspalveluita ja sijaispoolin kotihoidon henkilöstöresurssien vahvistajana. Sijaispoolin työntekijänä saat ison ja mukavan työyhteisön sekä sijaispoolin henkilökunnasta, että kotihoidon suuresta työyhteisöstä. Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa ja saat hyödyntää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti.

Mikäli koet olevasi henkilö, joka haluaa työskennellä ikääntyneiden elämänlaatua ja hyvinvointia edistäen, olet lämpimästi tervetullut meidän joukkoomme töihin. Sijaisuus täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Katsomme eduksi love-lääkehoitokoulutuksen sekä hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Katri Keihäs (sijaispooli) p. 050-3588417
Palveluvastaava Hanna Ruohonen (kotihoito) p. 050-3716400

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Turuntie 639, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat