test
Lähihoitaja - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunta on 10600 asukkaan kunta 30minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä ja innovatiivisessa työympäristössä. Etsimme joukkoomme reipasta, yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa kesälomasijaiseksi terveyskeskuksen akuuttiosastolle.

Pätevyysvaatimuksena lähihoitaja tutkinto tai lähihoitajan opinnot

Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oh Sirkka Yli-Kyyny Puh.050 5596906
Aoh Anne-Maria Rantanen Puh. 041 7302333

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta

Terveyskeskussairaalan osasto on 22 paikkainen lyhytaikaishoitoa tarjoava yksikkö. Osastolla hoidetaan omalta sekä alueen muiden terveyskeskusten pkl:lta ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia perusterveydenhuollon sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita. Myös saattohoitopotilaiden hoito on keskitetty osastolle.

Osastolla on käytössä työvuoroautonomia, joten voit vaikuttaa työvuoroihisi ja pyrimme mahdollistamaan työn ja muun elämän yhteensovittamisen.


Osoite: Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat