test
Lähihoitaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana kaksi hoitajan määräaikaista työsuhdetta.

Hoitajien sijoituspaikka on kotihoito.


Kotihoitotyö on pääasiassa vanhustyötä, jota tehdään asiakkaan omassa kodissa. Työ vaatii vahvaa tiimityöskentelyn osaamista, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä itsenäistä päätöksentekokykyä ja kykyä ottaa vastuuta osoitetuista työtehtävistä. Työyksikkönä kotihoito on avoin, kehitysmyönteinen ja joustava.


Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aiempi kouluasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy Sote sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus kotihoito- ja vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta tai 6kk. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 28.1.2022 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies
Mari Paasikivi p. 044 7792 406
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat