test
Lähihoitaja - Ikaalisten kaupunki

Haemme Ikaalisten kaupungille lähihoitajaa ajalla 11.1. - 26.1.2022 osaksi aikuisten psykososiaalisia palveluita mielenterveys- ja päihdetyön tiimiin.

Työn kohderyhmänä ovat mielenterveys- ja/ tai päihdekuntoutujat sekä muuten haavoittuvassa asemassa olevat. Tavoitteena on turvata kuntoutujien laadukas elämä, turvallinen kotona asuminen sekä vastata etupainotteisesti sairauden ja elämäntilanteen tuomiin haasteisiin. Työ edellyttää itsenäistä päätöksentekoa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Työn perustana toimii tiimissä laadittu hoidon-/palveluntarpeen arviointi ja asiakassuunnitelma. Lähihoitaja tekee moniammatillista yhteistyötä kohderyhmän parhaaksi muiden tiimin ammattiryhmien sekä muiden sidosryhmiin kuuluvien kanssa. Työhön kuuluu myös ennaltaehkäisevää työtä.

Työtä tehdään asiakkaiden kotona ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Edellytämme myös että valitulla on voimassa oleva lääkehoitolupa.

Arvostamme kiinnostusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palveluita kohtaan. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan jonka lopulliseen sisältöön sinulla on mahdollisuus vaikuttaa.

Työ on arkisin tehtävää työtä ja palkkaus on SOTE sopimuksen mukaista.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistust terveydentilastaan. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukainen rokotesuoja.

Lähihoitajan toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään viikolla 5, to ja pe.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti vt. mielenterveys- ja päihdetyön päällikkö Miia Määttä p. 044-730 1386 tai Kari Holma p. 044-730 6694. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@ikaalinen.fi

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki, Sosiaalipalvelut, Päihde- ja mielenterveyspalvelut
Osoite: Vanha Tampereentie 21, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat