test
Lähihoitaja - Hausjärven kunta

Koivumäkeä vahvistetaan kahdella vakinaisella LÄHIHOITAJALLA.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja erinomaiset työkaverit. Koivumäessä pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa työskentelee mm. fysioterapeutti, sairaanhoitaja, lääkäri ja virikeohjaaja. Kehitämme toimintaa yhdessä vanhuspalveluiden kokonaisuuden kanssa. Sinulle on tarjolla koulutusta ja mahdollisuuksia osallistua toiminnan kehittämiseen omia mielenkiinnon kohteita hyödyntäen. Työ on kolmivuorotyötä.

Kunnan työntekijöille tarjoamme henkilöstöetuna mm. liikuntasalivuoroja, avantouintia saunalla ja smatum liikunta-/kuultuurietua.

Koivumäki on 43 asukkaan ympärivuorokautista hoitoa tarjoava palvelutalo Oitin keskustassa. Neljä paikkaa on varattu lyhytaikaishoidolle. Koivumäki muodostuu neljästä kotialueesta Riiakasta, Nappalasta, Kivikoulusta ja Koppelista.

Hakijalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme meillä työskenteleviltä lähihoitajilta suoritettua Love tenttiä. Tentin voit suorittaa meillä.

Arvostamme ammatillista otetta työhön, hyviä ryhmätyötaitoja ja asukaslähtöistä työskentelyä. Meille on turvallista tulla työhön olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palveluesimiehet Kati Kymäläinen 050 4640701 kati.kymäläinen@hausjarvi.fi ja Miia Silander 050 5971285 miia.silander@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on yli 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat