test
Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haemme Haapaveden arviointi- ja kuntoutusyksiköön kesäsijaisuuksiin lähihoitajia ja hoitoalan opiskelijoita. Kesätyöjaksojen pituus on neuvoteltavissa. Työ arviointiyksikössä on vuorotyötä. Arviointiyksikkö on 10-paikkainen sosiaalihuoltolain alainen yksikkö, jonne asiakkaat tulevat lääkärin lähetteellä perusterveydenhuollon tai erikoissairaanhoidon yksiköistä palveluntarpeen arviointiin ja jatkokuntoutumaan. Yksikössä hoidetaan myös saattohoitoja.

Voimme tarjota:
- mielenkiintoisen, ammatillisesti monipuolisen ja lähihoitajan ammattitaitoa kattavasti hyödyntävän sekä kehittävän työntekopaikan
- asianmukaisen ja kattavan perehdytyksen
- työyhteisön sekä lähiesimiehen tuen

Kesätyön päätyttyä voimme tarjota myös keikkatyötä, ja usein kesätyöpaikka on väylä vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme kiinnostusta kuntouttavaan hoitotyöhön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta ja luovuutta. Olemme kehittämässä kuntouttavaa hoitotyötä ja moniammatillista palveluohjausta yksikössämme. Tämä tarjoaa todellisen mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja kehittyä ammattilaisena.

Edellytämme hyvää Suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.
Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa tai suoralla yhteydenotolla.


Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Satu Maaninka, palveluesimies
satu.maaninka@haapavesi.fi
044 7591 441

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Arviointi-kuntoutusyksikkö on aloittanut toiminnan 4.1.21. Asiakaspaikkoja on 10, tarvittaessa voimme voimme hoitaa myös palliatiivisia asiakkaita. Arviointi- ja kuntoutusyksikön kanssa samoissa toimii myös kotihoito ja kotisairaala.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat