test
Lähihoitaja - Hausjärven kunta

LÄHIHOITAJA tartu tilaisuuteen!

Lähihoitajana kotihoidossa pääset tekemään itsenäistä ja merkityksellistä työtä asiakkaiden kodeissa. Meillä toimit työtään arvostavan, aktiivisen ja osaavan tiimin jäsenenä. Työssäsi tukena on kokeneita kollegoja, sairaanhoitajia, kodinhoitajia, fysioterapeutti ja lääkäri. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi myös sairaanhoidollisissa tehtävissä.

Kotihoitomme toimii kahdessa eri toimipisteessä Ryttylässä ja Oitissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja aamuvuorossa mutta sinulla on mahdollisuus tehdä myös yövuoroja. Toimit omien asiakkaidesi vastuuhoitajana ja sinulla on käytössäsi asianmukaiset työvälineet. Työtä teemme kuntouttavalla työotteella ja henkilökuntamme saa kunnonhoitaja koulutuksen. Lupaamme perehdyttää sinut tehtävään.

Työsuhde-etuina tarjoamme mm.:
kuntosalivuoroja
muita liikuntavuoroja
avantouintia saunalla
Smartum saldoa 100€/vuosi
Hausjärven kansalaisopiston kurssi puoleen hintaan

Hakijalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Ajokortti ja ajotaito ovat välttämättömiä tehtävän hoidon kannalta. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelusesimies Leena Ollila puh. 019 758 6660, leena.ollila@hausjarvi.fi, kotihoidon palveluvastaava Lea Niemi puh. 019 758 6547 lea.niemi@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on yli 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat