test
Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupunki / Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perusturvaosastolla, Palvelukeskus Nestorissa Pyhännällä, on haettavana lähihoitajan vakinainen toimi 28.1.2022 klo 15.00 mennessä


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 3§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin terveydenhuollon ja sosiaalihuollon nimikesuojattuna ammattihenkilönä.
Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä ja kuntouttavasta hoitotyöstä, kinestetiikan neljän päivän koulutukset mahdollistetaan kaikille työntekijöille. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta ja luovuutta.
Odotamme hakijalta hyvää Suomen kielen taitoa ja joustavuutta.
Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentti on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimeen valitulta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Oman auton käyttömahdollisuus. Ajokortti luokka B.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Helena Paakki 044-7591 018
Hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Marko Niiranen 044 - 7591 276

Lisätietoja

Palvelukeskus Nestori

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Palvelukeskus Nestorissa on 24 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Vakkatie 3 A, 92930 Pyhäntä

Sinulle suositellut työpaikat