test
Lähihoitaja - Laukaan kunta

Laukaan kunnan vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevat toimet joiden ensisijainen sijoituspaikka on arviointi- ja kuntoutusyksikkö Arvi.

Yksikkö tarjoaa mm. pitkäaikaista asumispalvelua, lyhytaikaisia arviointi ja kuntoutusjaksoja sekä omaishoidon lomajaksoja. Asiakaspaikkoja yksikön kolmella osastolla on yhteensä 40 ja henkilöstöä noin 30. Lähihoitajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä, yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto sekä oikeus toimia nimikesuojatussa lähihoitajan tai tähän rinnastettavassa tehtävässä.

Tehtävässä arvostamme erityisesti kokemusta vanhustyöstä, kuntouttavien menetelmien hallinnasta sekä muistisairauksien ja päihde- ja mielenterveysongelmien osaamisesta.

Valitun on ennen tehtävässä aloittamista toimitettava lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään ja kolmivuorotyöhön.
Toimissa on 6kk koeaika.

Haku päättyy 31.1.2022 ja haastattelut pyritään järjestämään viikolla 5 ja 6.
Tehtävässä aloitus 14.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry järjestelmän kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Matti Hautala puh:040 065 8925

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat