test

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana lähihoitajan vakituinen työsuhde 31.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Pohjoinen kotihoito, Kuupe-tiimi.

Kotihoidon hoitajan tehtävänä on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti ikääntyneet ja/tai toimintakyvyltään heikentyneet henkilöt.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys ja erilaiseen hoitajia ja asiakkaita auttavaan teknologiaan positiivinen suhtautuminen luetaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Työtehtäviin kuuluu säännöllisten kotihoidon asiakkaiden avustaminen asiakkaan kotona asiakkaan voimavaroja hyödyntäen, asiakkaaseen liittyvien kirjallisten työtehtävien hoitaminen omahoitaja periaatteellamme, satunnaisia turva-auttaja käyntejä turvapalveluasiakkaiden luokse, henkilökohtaisia vastuutehtäviä sekä kotihoidon yhteistä kehittämistä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä.

Olemme tiimi, jossa teemme sujuvaa arkea ja hyvää huomiseksi. Olemme rentoja, reiluja ja auttavaisia. Haluamme ratkaista eteen tulevat ongelmat ja haasteet mahdollisimman hyvin. Perehdytämme sinut työkaveriksemme ja toivomme, että olet heti alusta alkaen mukana työyhteisössämme ja koet olevasi yksi meistä. Kannustamme sinua rohkeasti kysymään epäselviä asioita sekä rohkaisemme sinua ottamaan vaikeatkin asiat puheeksi. Tiimissämme ajetaan paljon autolla useissa kotoisissa pikku taajamissa sekä haja-asutusalueella upeiden järvien ja maisemien keskellä. Pyrimme tekemään asiakasta koskevat kirjalliset työt asiakkaan kanssa hänen kotonaan. Yhdessä teemme hyvää kuntalaisille ja asiakkaillemme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja voimassa olevaa hygieniapassia sekä lääkehoidon lupaa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 296,10 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvastaava Elina Pohjavirta puh. 044 7726113 tai aluepäällikkö Niina Jantunen puh. 044 7726106

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin hae jätä hakemus kuntarekry.fi -sivustolla. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, 02 778 2164. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, Kuupe-tiimi. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 28.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvastaava Elina Pohjavirta, 044 7726113 tai aluepäällikkö Niina Jantunen, 044 7726106
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Pohjoinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat