test
Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupunki/ Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perusturvaosastolla, Palvelukeskus Nestorissa Pyhännällä, on haettavana lähihoitajan sijaisuus ajalla 14.2.-14.11.2022. Hakuaika 28.1.2022 klo 15.00 mennessä.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 3§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin terveydenhuollon ja sosiaalihuollon nimekesuojattuna ammattihenkilönä.

Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä, kinestetiikan neljän päivän peruskoulutukset mahdollistetaan kaikille työntekijöille. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta ja luovuutta. Odotamme hakijalta hyvää Suomen kielen taitoa ja joustavuutta. Työaika on 38,25h/vko. Koeaika on 4kk. Tehtävät vaativat lääkehoidon tenttien suorittamista hyväksytysti. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §: n mukaista rokotesuojaa.

Oman auton käyttömahdollisuus. Ajokortti luokka B.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Helena Paakki 044-7591 018 hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Marko Niiranen 044-7591 276. etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki Palvelukeskus Nestori, Pyhäntä

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Palvelukeskus Nestorissa on 24 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Vakkatie 3 A, 92930 Pyhäntä

Sinulle suositellut työpaikat