test
Lähihoitaja - Vesannon kunta

Vesannon perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 31.1.2022 kello 12 mennessä

1 LÄHIHOITAJAN TOIMEN sekä 1 LÄHIHOITAJA, VARAHENKILÖ TOIMEN.

Toimet sijoittuvat Vesannon kunnan perusturvaan / vanhustenhuoltoon. Lähihoitajien aloituspaikka on kotihoidossa ja tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Toimeen valitulta edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa.

Toimeen valitulta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta. Alan kokemus katsotaan eduksi ja erikoisosaaminen huomioidaan.

Toimeen valittavalla on 6 kk koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.vesanto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Teija Turpeinen 0500 577 869, teija.turpeinen@vesanto.fi
Perusturvajohtaja Maija-Leena Huuskonen 044 7885 400, maija-leena.huuskonen@vesanto.fi

Lisätietoja

Vesannon kunta

Vesannon kunnan peruspalveluihin ollaan tyytyväisiä ja meillä ei juurikaan jonoja tunneta! Kunnassamme ”Pienuus on vahvuus”, joka näkyy ihmisten välisenä mutkattomina jutusteluina ja asioinnin helppoutena. Uusi, vuoden 2021 lopulla valmistuva koulukeskus tarjoaa terveet ja nykyaikaiset puitteet koululaisten opinpoluille 1-luokalta ylioppilaaksi saakka. Kunnassamme on myös runsaasti yhdistystoimintaa sekä hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet.

Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen ja täydennämme mielellämme joukkoamme myös uusilla asukkailla. Rohkeatkin ideat otamme mieluusti vastaan yhdessä kehitettäviksi ja toteutettaviksi. Tuemme luovuutta, joka on uudistumisen alkuvoima. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa – ja toivottavasti myös Sinun kotipitäjäsi jo lähitulevaisuudessa!

Vesannon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Simolantie 15 A, 72300 Vesanto

Sinulle suositellut työpaikat