Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä osastohoidossa ja päivystyksessä on haettavana eri mittaisia lähihoitajien kesäsijaisuuksia motivoituneille ja osaaville hoitotyön ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Tehtävien sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa terveyden ja sairaanhoidon tulosalueella 24/7 tulosyksiköissä päivystyksessä, osastohoidossa sekä kotisairaalassa.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan kesäsijaisuuksiin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys. Sijaisuuksiin voidaan valita myös alan opiskelijoita. Opiskelijoilta edellytämme, että kliiniset ja lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti. Odotamme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Noudatamme määräaikaisissa työsuhteissa koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Helena Sarkkinen-Hyväri (Päivystys, Päivystys- ja tarkkailuosasto 3), puh. 040 1357804
Elina Paulasuo (Yleislääketieteen osasto 5) puh. 044 4394666
Lea Nybacka (Kuntoutus- ja saattohoito-osasto 6, Kotisairaala) puh. 040 1357732
Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat