Skip to main content
test

Kesätyöpaikkoja lähihoitajille
Edellinen kesätyöpaikkailmoitus sai monen vetämään aamukahvin väärään henkeen, joten yritetään uudelleen!

Haemme Perusturvaliikelaitos Saarikan kotihoitoon ja asumispalveluihin rohkeita ja taitavia ammattilaisia, joilla on osaamista geriatrisesta hoitotyöstä asiakkaiden kotona ja kodinomaisissa asumisyksiköissä. Kotihoidossa on asiakkaiden apuna erilaista teknologiaa, joihin pääset tutustumaan työssäolosi aikana.

Asumisyksiköissä toivomme sinun toteuttavan omaa luovuuttasi asukkaiden hyvän arjen varmistamisessa. Meillä on käytössä perehdytyksen tsekkauslista, jonka lisäksi saat osaamistasosi mukaan perehdytyspäiviä kokeneen työparin kanssa.

Tehtäväkenttä on yhtä laaja kuin ihmisen elämä ja sinulla on mahdollisuus käyttää tai kehittää osaamistasi perushoidossa, sairaanhoidollisissa tehtävissä, kuntoutuksessa ja eri ikäisten ihmisten kohtaamisesta. Työyksikön voit valita toiveesi mukaan Kannonkoskelta, Karstulasta, Kivijärveltä, Kyyjärveltä tai Saarijärveltä. Varahenkilöstön kautta sinulle tarjoutuu mahdollisuus tutustua useampaan yksikköön kesän aikana. Tarvittaessa autamme sinua kesäasunnon hankkimisessa.
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto, myös opiskelijat huomioidaan. Työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat ja hygieniapassi sekä tartuntatautilain 48§ mukaiset rokotukset on oltava, tai hoidettava ne valmiiksi heti työsuhteen alussa. Työpaikan vastanottaminen kotihoidossa ja varahenkilöstössä edellyttää oman auton käyttöä. Kesätyöntekijöille annetaan Smartum saldoa tukemaan työhyvinvointia.
Olemme saaneet palautetta siitä, että Saarikan yksiköissä uudet tulijat otetaan hyvin vastaan ja tukea saa tarvittaessa. Tervetuloa!

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kinnunen Anu, puh . 044 4598 332
Itäpuisto Timo, puh. 044 7114 557
Koti- ja asumispalveluyksiköiden esimiehet, yhteystiedot www.saarikka.fi

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuen palvelut, Kotihoito

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 650 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä omasta hyvinvoinnista huolehtimisen tueksi. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.


Osoite: Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sivulantie 11, 43101 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat