Skip to main content
test

Tule töihin huikean kauniisiin tunturimaisemiin Enontekiölle!

Enontekiön kunnan ikääntyneiden palveluissa on haettavana eri pituisia sijaisuuksia kotipalvelussa sekä vanhainkoti Luppokodissa.

Kotipalvelussa työskentelet enontekiöläisten ikäihmisten sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kotona. Työtehtävinä on tukea, ohjata ja avustaa kotona asumista ja arkea kuntouttavan työotteen mukaisesti. Työ kotipalvelussa on kaksivuorotyötä. Työ edellyttää ajokorttia. Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

20 paikkainen Luppokoti tarjoaa kokonaisvaltaista, hyvää arkea ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville pitkäaikaisasukkaille sekä kotona asumisen tueksi lyhytaikaista hoitoa tarvitseville. Työ Luppokodilla on kolmevuorotyötä.

Lähihoitajien sijaisuuksiin kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 817/2015 3 §). Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Asunnon hankinnassa avustetaan tarvittaessa.

Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta, myönteistä asennetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Saamenkielen taito ja kulttuurin tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa.

Enontekiön kunta on savuton työpaikka.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja valitsemme työntekijät heti sopivien hakijoiden löytyessä hakuajan ollessa vielä voimassa.

Hakemukset 30.11.2022 klo 12:00 mennessä www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

4-8.7. ja 1.8. eteenpäin vanhustenhuollon palvelupäällikkö Miia Ahlholm, 040 5598367
miia.ahlholm(at)enontekio.fi

Lisätietoja

Enontekiön kunta, hyvinvointi, sosiaali, ikääntyneiden palvelut
Osoite: Ounastie 165, 99400 Enontekiö
Enontekiön kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat