Skip to main content
test
Lähihoitaja - Jämsän kaupunki

Päijännekoti on puitteiltaan avara ja viihtyisä hoivakoti, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Päijänteen rannalla. Päijännekodilla on kaksi asumispalveluyksikköä.
Meillä on tarjolla erimittaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä ja voit valita tilanteeseesi sopivan tavan työskennellä!

Lähihoitajan työ yksikössämme on monipuolista ja mielenkiintoista. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi omahoitajana toimiminen, asukkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi, yhteistyö omaisten kanssa, asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa avustaminen ja lääkehoito.

Toivomme, että olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentely tiimin jäsenenä sujuu sinulta loistavasti, mutta kykenet tekemään päätöksiä myös itsenäisesti. Kannat vastuuta, tartut haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille. Työkokemuksesi pituutta tärkeämpää meille on se, että olet aidosti kiinnostunut vanhustyöstä ja sen kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, kivat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja täydennyskoulutusten lisäksi työntekijämme saavat käyttöönsä lisenssin verkko-oppimisympäristö Skholeen. Työtä meillä tehdään kolmessa vuorossa, mutta pyrimme joustavaan työvuorosuunnitteluun. Meillä pääset hyödyntämään myös laadukkaita työterveyshuollon palveluita sekä liikunta-ja kulttuurietua. Avustamme tarvittaessa myös asunnon etsimisessä.
Huomioimme myös alan opiskelijat!
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Kiinnostuitko? Lisätieto
ja tehtävästä antaa palveluvastaava Taru Rajala p. 0400357714. Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan kuluessa.
Tutustu arkeemme Päijännekodilla osoitteessa: https://www.facebook.com/groups/457577104959864

Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 b § mukaista rokotussuojaa. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka. Palkkaus on sovellettavan Sote-tessin mukainen.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Taru Rajala

Lisätietoja

Jämsän kaupunki, SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMI , Vanhuspalvelut

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Kokonniementie 9, 17800 Kuhmoinen

Sinulle suositellut työpaikat