Skip to main content
test
Lähihoitaja - Hangon kaupunki

Haemme kahta lähihoitajaa (sisäinen sijainen, terveyskeskus)

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Kielivaatimuksena on suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta myös yhteistyökykyä sekä potilaslähtöistä asennetta hoitotyöhön.

Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 15.00 ja toimeen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Toimien täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kahden kuukauden kuluessa palvelussuhteen aloitettua.

Hangossa 30.3.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. johtava hoitaja Sari Lehtinen, 040 828 1647, sari.lehtinen@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Terveyskeskus/Vuodeosasto

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Esplanaadi 85, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Savuton työpaikka Hangon kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat