Skip to main content
test
lähihoitaja - Pöytyän kunta

Haemme Pöytyän kunnan ikääntyneiden palveluihin, asumispalveluyksikkö Kotikarpaloon LÄHIHOITAJAA valituiseen tehtevään
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjolla on monipuolisesti töitä ikääntyneiden asiakkaidemme parissa Kotikarpalossa. Lisätietoja yksiköstämme www.poytya.fi

Voit olla hoitajan työurallasi kokenut tai vastavalmistunut. Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen sekä mukavan työympäristön, jossa saat tukea työkavereiltasi ja esimieheltäsi. Lähihoitajan tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajamme tekevät myös paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastarpeiden mukaan.

Etsimme joukkoomme vanhustyötä täydellä sydämellä tekeviä, kehittämismyönteisiä ja iloisia työkavereita.

Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvä sotetes mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi luemme suoritetun Love lääkehoidon koulutuksen.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marianne Mäki , vs. palveluvastaava Kotikarpalo, 040-4841728

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8300 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Talvitie 1, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat