Skip to main content
test
lähihoitaja - Pöytyän kunta

Lähihoitajan vakituinen tehtävä kotikarpalon asumispalveluyksikössä Pöytyällä Kyrössä. Jatkamme hakuaikaa.

Tarjolla on monipuolisia lähihoitajan töitä ikääntyneiden asiakkaidemme parissa Kotikarpalossa. Lisätietoja yksiköstämme www.poytya.fi

Voit olla hoitajan työurallasi kokenut tai vastavalmistunut. Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen sekä mukavan työympäristön, jossa saat tukea työkavereiltasi ja esimieheltäsi. Lähihoitajan tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajamme tekevät myös paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastarpeiden mukaan.

Etsimme joukkoomme vanhustyötä täydellä sydämellä tekeviä, kehittämismyönteisiä ja iloisia työkavereita.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi luemme suoritetun Love lääkehoidon koulutuksen.

Pöytyän kunta tarjoaa kilpailukykyisen palkan. Maksamme rekrytointilisän 50 % kk- tehtäväkohtaisesta palkasta, kun työsuhde on kestänyt vuoden.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marianne Mäki , vs. palveluvastaava p. 040-4841728

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8300 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Talvitie 1, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat