Skip to main content
test
Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kirkkonummen kunnan Palvelutalo tarjoaa pitkäaikaista asumista ikäihmisille Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelutalon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti joko palveluasunnoilla tai pienissä ryhmäkodeissamme. Etsimme nyt lähihoitajia täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme vakituisiin työsuhteisiin. Tarjoamme antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Palvelutalo on ylpeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten palveluita.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja ja innostunutta työotetta. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Erityisesti toivomme sinun olevan aidosti kiinnostunut työskentelystä iäkkäiden henkilöiden kanssa, joilla on muistisairaus. Toivomme työskentelyssäsi näkyvän viihtyisyyden ja päivittäisen ympäristön huomioimisen. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen mukavia etuja, mm. vuonna 2022 ilmaisen kansalaisopiston kurssin, lisävakuutuksen vapaa-ajalle sekä hyvän työterveyshuollon. Tällä hetkellä on voimassa myös rekrytointipalkkio juuri tässä ammattiryhmässä!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Työ on pääasiassa 3-vuorotyötä. Työskentely tapahtuu arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit esittää haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 10.6.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 433955).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Heini Askola, p. 050 3273680, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Palvelutalo

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Rajakuja 3 A, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat