Skip to main content
test

Kotikontu on perusturvaliikelaitos Saarikan 60 paikkainen asumispalveluyksikkö Saarijärvellä.
Kotikonnussa on tavallisen ja tehostetun asumispalvelun asukkaita sekä intervalliosasto kotona asuvien ikäihmisten tukemiseksi.
Viiden vuoden ikäinen talomme tarjoaa sinulle hyvät puitteet työn tekemiselle. Iloinen tekemisen meininki ja ihanat ikäihmiset luovat hyvän työilmapiirin, jota voit itse olla lisäämässä hyvällä huumorilla ja ammattitaidolla.

Haemme joukkoamme vahvistamaan kolmea lähihoitajaa vakituiseen tehtävään. Toivomme asiakaslähtöisiä, asioihin tarttuvia joukkuepelaajia, joilla on positiivinen palveluasenne ja kyky myös itsenäiseen työskentelyyn. Sillä lähihoitajat huolehtivat kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä, ikäihmisen omia voimavaroja tukien, hyviä vuosia turvaten, yhdessä tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu ammattihenkilö, lähihoitaja tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Muu alaan liittyvä koulutus katsotaan hyödyksi. Haussa huomioidaan myös valmistuvat hoitajat.
Edellytämme ammattitutkinnon mukaiset lääkeluvat, hygieniapassin sekä voimassa olevat rokotukset, mutta tarvittaessa voit hoitaa ne meillä kuntoon työsuhteen alussa. Saarikassa on käytössä neljän kuukauden koeaika.

Meillä Kotikonnussa voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Sillä iso työyhteisö antaa enemmän mahdollisuuksia autonomiseen suunnitteluun ja haluamme näin ylläpitää työhyvinvointiasi. Lisäksi Saarikka tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan ja Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, joilla voit huolehtia hyvinvoinnistasi myös vapaa-ajalla.

Laita hakemus sisään ja tule juttelemaan kanssamme, niin katsotaan minkälainen matka meillä olisi yhdessä.
(Hakuaikaa jatkettu, edellisessä haussa hakeneet huomioidaan.)

Kurkista toimintaamme: https://www.facebook.com/Kotikontu-Saarikka-361458724594073

Lisätietoja

http://saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sini Pölkki p. 0447114514
Tarja Karjula p. 0401922493

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuen palvelut, Kotikontu

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.


Osoite: Mittarinpolku 9, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat