Skip to main content
test
Lähihoitaja - Hailuodon kunta

Hailuodon kunnan vanhuspalveluissa on haettavana lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa kaksi tointa. Työympäristönä on palvelukoti Saarenkartano ja kotihoito. Työaika on 38,25 h/vk. Työ palvelukodilla on kolmivuorotyötä ja kotihoidossa kaksivuorotyötä.

Palvelukoti on tiloiltaan uusittu, viihtyisä 19 paikkainen ja siinä on 15 tehostetun palveluasumisen ja 4 tilapäisen asumisen paikkaa. Kotihoidossa on noin 25 vakinaista asiakasta ja tilapäisasiakkuuksia.

Arvostamme joustavuutta, vuorovaikutustaitoja, ikäihmisten hoivan ja kuntoutuksen osaamista sekä kehittämismyönteisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset jätetään sähköisesti 30.12.2022 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Hailuodon kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.hailuoto.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Vastaava sairaanhoitaja Rauni Koppelo, p. 044 4973 553.

Lisätietoja

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaanuusitt


Osoite: Kaunakaupungintie 1, 90480 Hailuoto

Sinulle suositellut työpaikat