Skip to main content
test
Lähihoitaja - Lapinlahden kunta

TERVETULOA AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Lapinlahden kunnan vanhuspalveluissa on haettavana LÄHIHOITAJAN vakituisia toimia kotihoidossa (kaksivuorotyö) sekä asumispalveluissa (kolmivuorotyö).

Etsimme vanhustyöstä kiinnostunutta ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa. Pidät vaihtelevista työtehtävistä ja sopeudut erilaisiin työyhteisöihin.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajana ihmisläheisessä tehtävässä vanhuspalveluissa. Lähihoitajan merkittävä tehtävä on turvata asiakkaan arkea. Palveluita kehitetään jatkuvasti vastaamaan tarvetta. Mikä parasta, saat tehdä työtä asiakkaille tärkeässä ympäristössä.
Meillä voit tehdä töitä parhaaksi näkemälläsi tavalla - tule sellaisena kuin olet. Joukossamme sinulla on mahdollisuus kehittää työtäsi yhdessä työkavereiden kanssa itsesi näköiseksi. Tule tekemään kuntouttavalla työotteella lähihoitajan työtä asiakkaan arvostamana.

- Pääset tekemään työssäsi asioita mistä pidät ja missä olet hyvä
- Saat apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
- Älä junnaa paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä, olemme hyvin
koulutusmyönteinen työnantaja
- Olet asiakkaan arvostama.
-Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joten voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kokemus lähihoitajan tehtävistä ja suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi.
Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Lapinlahden kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja huumeseulan tulos valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Kotihoidon lähihoitajille on ajokortti välttämätön.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pajala Elisa, vanhustyönjohtaja, puh. 040-4883 531
Kelahaara Tuija, kotihoidon esihenkilö, puh. 040-4883 551
Ruotsalainen Mirja, asumispalvelujen esihenkilö, puh. 040-4883 004

Lisätietoja

Lapinlahden kunta, Terveysosasto

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä noin 9800 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Lapinlahden kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.


Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Sinulle suositellut työpaikat