Skip to main content
test
Lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä ikääntyneiden parissa!

Kirkkonummen kunnan kotihoito tarjoaa monipuolisen työympäristön ikäihmisten kanssa työskentelystä kiinnostuneelle lähihoitajalle loistavien kulkuyhteyksien varrella Masalassa. Loppusyksyllä muutamme upouuteen Hyvinvointikeskukseemme Kirkkonummen keskustaan. Kotihoidossa olet keskeisessä asemassa tuomassa asiakkaalle hänen tarvitsemaansa tukea, joka mahdollistaa asumisen omassa kodissa.

Pidämme tärkeänä positiivista suhtautumista ja ennen kaikkea vastuullisuutta sekä asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, valppaudesta ja ihmisten luontevasta kohtaamisesta. Koska tapaat asiakkaita kotikäynneillä, on ajokortti tässä työssä välttämätön.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on kuitenkin riittävä edellytys työn laadukkaalle hoitamiselle. Työ on 2-vuorotyötä. Kirkkonummi on savuton työpaikka.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen runsaasti mielenkiintoisia koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuuksia. Tänä vuonna työntekijät nauttivat maksuttomasti mm. uimahallin käyttöoikeudesta sekä valitsemastaan kansalaisopiston kurssista.

Paikka on sinulle vapaana vaikka heti, mutta työn aloittamisesta voimme neuvotella yhdessä kanssasi. Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kotihoidon lähihoitajalle tulee työsuhteensa ajan olla voimassa olevat lääkehoitoluvat sekä asianmukainen rokotussuoja.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana. Tutustu esitteeseemme:
https://www.esitteemme.fi/Ikaantyneen_Kirkkonummi/MailView/
ja ota seurantaan myös somekanavamme
https://www.facebook.com/Kirkkonummenikaihmistenpalvelut
Instagram: @kirkkonummi_ikaihmiset

Hakemukset toimitetaan 2.9.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 444525).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anri Vainio, p. 040 1269 789, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02430 Masala

Sinulle suositellut työpaikat