Skip to main content
test
Lähihoitaja - Hämeenkyrön kunta

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs elämä.

Etsimme kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteiseen Hämeenkyrön kunnan ikäihmisten palveluihin. Ensisijaisena työpaikkana on ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Kurjenmäkikoti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tai muu soveltuva sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja Valvira-rekisteröintiä.

Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä työympäristössä. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelyyn ja intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa työasennetta sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Hakemukset on toimitettava 13.7.2022 klo 15.00 mennessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan ja toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi sivujen kautta.


Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kurjenmäkikoti Palveluvastaava Henna Tomperi puh. 050-5728811 ma- to klo 10- 14

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturva, Kurjenmäkikoti

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 12 A, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat