Skip to main content
test
Lähihoitaja - Someron kaupunki

Tehostetun palveluasumisen yksikkö Mäntykotiin haetaan

Lähihoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Määräaikaisuus on voimassa sopimuksen mukaan, mahdollisuus tammikuun 2023 loppuun. Lähihoitajan työ sisältää hoitajan työtehtäviä pääasiassa vanhustyössä, tehostetun palveluasumisen yksikkö Mäntykodissa. Haluttaessa mahdollisuus tehdä päiviä myös vuodeosaston puolella.

Meillä pääset osaksi iloista ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työvuorosuunnitteluun. Mäntykoti sijaitsee samassa rakennuksessa poliklinikkapalveluiden kanssa ja käytettävissämme ovat omat röntgen- sekä laboratoriopalvelut. Teemme tiivistä yhteistyötä terveyskeskusvuodeosaston sekä Someron kotihoidon kanssa. Lääkäri käy yksikössämme kerran viikossa ja geriatria on mahdollisuus konsultoida viikottain.

Hakijalta odotamme aktiivista työotetta, huumorintajua, joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Työaika on vuorotyöluonteista 3-vuorotyötä.
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaan.

Huomioimme myös alan opiskelijat.

Tehtävään edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.
Palkkaus SOTETES mukainen, 2223€/kk.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa. Jätä hakemus Kuntarekry -palveluun osoitteessa
www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marketta Aaltonen, p. 044 7792 581

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Tk:n osastot

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja


Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat