Skip to main content
test
lähihoitaja - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin Katavakoti on 26-paikkainen hoitoyksikkö aivan meren rannalla Rymättylässä Naantalin saaristossa. Katavakotiin kuuluu 10-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Onnela ja 16-paikkainen hoivaosasto Jannela. Yksiköt tekevät päivittäistä saumatonta yhteistyötä. Katavakodissa toteutuu asiakaslähtöinen kuntouttava hoitotyö.
Haemme itsenäisestä työstä pitävää, yhteistyökykyistä, ammattitaitoista hoitajaa. Yksikössä hoitajan on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa hoitotyötä moniammatillisesti. Talossamme toimimme asukkaan etu edellä ja meillä on mm. aktiivinen omahoitajuus sekä yhteistyö omaisten kanssa. Kauniissa rannassamme on kesällä ilo ulkoilla ja kannustamme muutenkin viriketoimintaan asukkaiden kanssa. Meillä on henkilökunnalle tarjolla virike-etu, kuntosalin käyttömahdollisuus, työhyvinvointitoimintaa, työterveyshuolto sekä lisäkoulutusta tarjolla säännöllisesti.
Kaikki lähihoitajamme työskentelevät kummassakin yksikössä. Työssä korostuu asukkaiden voimavarojen ja mielekkään arjen tukeminen kuntouttavalla työotteella. Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uusia kykyjä. LOVE-, RAI-, Pegasos-taitoja tarvitaan työssä, mutta tarvittaessa niihin perehdytetään ja annetaan tarvittava koulutus
Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on ensisijaisesti vakinainen ja kokoaikainen. Myös keikkalaiset ja osa-aikaiset huomioidaan.
Edellytyksenä on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muu vastaavaa tutkintoa (272/2005, 8§), ei oppisopimus mahdollisuutta. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotus suojaa.


lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto, myös opiskelijat huomioidaan

lakisääteistä rokotussuojaa

kokemus vanhustyöstä

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Elina Österman, elina.osterman@naantali.fi, 0400230390
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Maskulaisentie 4, 21140 Rymättylä
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat