Skip to main content
test
Lähihoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Hei, tahtoisitko työskennellä joukossamme hoitokoti Nivassa Kiuruvedellä? Pääset myös perehtymään viereisen hoitokodin Veikkolan hoivatyöhön. Työkierrolla edistämme sitoutumista hyvään yhteiseen työkumppanuuteen. Hoitokodeissamme hoidamme ikääntyneitä asukaslähtöisellä hoivatyönotteella huomioiden asukkaan omat voimavarat. Olemme asumispalveluyksiköitä ja arvostamme kodinomaista ilmipiiriiä. Tahdotko kehittää kanssamme hoivatyötä asukaslähtöisemmäksi omahoitajankin roolissa ja kehittää hoivaympäristöämme edelleen viihtyisemmäksi. Toivomme sinulta kehitysmyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lähihoitajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, osana asukkaan kokonaisvaltaista hoivaa, hoitoa ja huolenpitoa. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä, sisältäen viikonloppuvuoroja. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto ja ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Lisäksi vaadimme voimassa olevan rokotustodistuksen. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesihenkilö Anne Helena Huttunen 040 7126 943 anne.h.huttunen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Kiuruvesi, Hoitokoti Niva

Vuonna 2010 perustettu Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata, pysyvää sekä aidosti merkityksellistä työtä asiakkaidemme eri elämäntilanteita auttaen ja tukien. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamamme ratkaisut ovat valtakunnan kärkiluokkaa esimerkiksi etävastaanottopalveluissa. Työnantajana tarjoamme joustavat mahdollisuudet tehdä etätyötä ja liikkuva työaika helpottaa työntekijöidemme arjen suunnittelua. Henkilöstöetuina tarjoamme lisäksi myös ePassin, liikkuvan työn sekä työnkierron ja sujuvat uraetenemisen mahdollisuudet suuressa organisaatiossamme. Työskentelemme neljän eri kunnan alueella, Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on suurin voimavaramme, jota tuemme työhyvinvoinnista huolta pitämällä sekä esimerkiksi koulutuksen täydentämisestä tukemalla. Suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista ja töitä teemme 100 % asenteella ja koko sydämellämme.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös nämä kyseiset avoinna olevat tehtävät siirtyvät liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Hoitokoti Niva, Nivankatu 31 A, 74700 Kiuruvesi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat